Ad

luni, 14 aprilie 2014

Valurile Dunarii


INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 cub de margarina Rama Maestro (250g)
  • 2 pahare cu faina (340g)
  • 1 pahar cu zahar (250g)
  • 4 oua
  • 3 lingurite de praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 2 linguri de lapte
  • 2 mere
  • Amestec:
  • 2 creme budinca
  • 800 ml de lapte
  • 1 cub de margarina Rama Maestro (250g)
  • Topping:
  • 1,5 tableta de ciocolata
  • 1/2 pahar cu smantana 30%

  MOD DE PREPARARE
  • Topiti margarina Rama in cratita si apoi lasati-o sa se raceasca. Amestecati faina cu praful de copt. Amestecati ouale cu zaharul pana cand obtineti un amestec omogen.
  • 2 Continuati sa amestecati in timp ce adaugati faina si un cub topit de margarina Rama Maestro.
  • 3  Impartiti aluatul in doua. Unei parti ii adaugati cacao si lapte si apoi amestecati.
  • 4 Ungeti o tava dreptunghiulara (22x27cm) cu margarina Rama si apoi presarati putina faina. Introduceti intai aluatul deschis la culoare in tava si apoi cel cu cacao. Asezati bucatile decojite de mere in randurile pe aluat. Puneti tava in cuptorul preincalzit si lasati sa se coaca timp de aproximativ 35 minute la 180 ° C.
  • 5 Pregatiti compozitia. Preparati budinca, lasati-o sa se raceasca si apoi amestecati-o cu un cub de margarina Rama Maestro. Imprastiati crema peste blatul racit.
  • 6 Pregatiti topping-ul. Incalziti smantana impreuna cu ciocolata in cratita pana cand amestecul devine omogen. Lasati topping-ul sa se raceasca si apoi intindeti-l peste prajitura. Lasati prajitura in frigider cateva ore inainte sa o serviti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu