Ad

vineri, 11 aprilie 2014

Rulada de biscuiti cu crema de cocos



Ingrediente:

Pentru 2 foi :

500 g biscuiti pettit beurre
400 ml lapte
50 g cacao
2-3 linguri de zahar

Crema:

1 pachet de unt
100 g nuca de cocos razuita
200 g zahar pudra vanilat

Preparare:

Etapa 1: Mod de preparare foi:

Se fierbe laptele cu cacao si zahar.
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece.
Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Etapa 2: Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.

Crema:

Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos.Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza.
Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie.Rulam strans in folie si dam la frigider .
Scoatem rulada din folie si o feliem .
Foarte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu