Ad

luni, 7 aprilie 2014

PRAJITURA KATY



Ingrediente:500 g. faina ,150 g. zahar tos ,150 g. untura (margarina) ,3 galbenusuri ,praf de copt,lapte,3 linguri cacao ,2 linguri gem de caise ,150 g. zahar farin ,150 g. unt ,rom
 
Mod de preparare
Faina se freaca cu untura, se adauga cele 3 galbenusuri, zaharul tos, praful de copt se stinge cu otet adaugindu-se putin lapte.
Se fac 3 foi, care se coc pe dosul tavii (atentie, se scot imediat de pe tava, altfel se intaresc si se scot greu). O foaie se farimiteaza bine, se inmoaie in lapte caldut, se adauga zaharul farin, gemul, cacao, untul, romul.
Se umplu cele doua foi. Deasupra se pun cele trei albusuri, batute pe aburi cam 4-5 minute. Se pudreaza cu ciocolata rasa sau cacao.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu