Ad

miercuri, 14 mai 2014

RULADA DE BISCUITI CU NUCA DE COCOS



INGREDIENTE

  • Ingrediente pt foi:
  • 500 g biscuiti,
  • 2 cani cu lapte(cam 400-500 ml lapte, trebiue sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o puteti intinde),
  • 3 linguri cacao.
  • Ingrediente pt crema:
  • 200 g zahar pudra,
  • 200 g unt(1 pachet),
  • 100 g nuca de cocos,
  • 3 vanilii.

MOD DE PREPARARE


Mod de preparare pt foi:
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.
Mod de preparare pt crema:
Batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu