Ad

luni, 31 martie 2014

TORT CU FRUCTE





Ingrediente

2 pungi piscoturi
1 cutie compot ananas
3 portocale
5 kiwi
1 borcan compot piersici sau caise
frisca
Se inmoaie cate un piscot in sucul unui compot- dupa preferinta, si se aseaza pe fundul unei tavi cu peretii detasabili. Se pune un strat de frisca. Se taie fructele bucati si se aseaza un strat peste frisca. Urmeaza al doilea strat de piscoturi, frisca si apoi fructe. Se alterneaza pana cand se termina ingredientele, ultimul strat fiind de piscoturi.
Se da la frifider pentru 5 ore sau mai bine peste noapte. Se scpate din tava si se orneaza dupa preferina.

Mod de preparare

  • 1. piscoturi
  • 2. compot ananas
  • 3. compot caise sau piersici
  • 4. portocale
  • 5. kiwi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu