Ad

vineri, 28 martie 2014

FURSECURI CU GEM




Timp de preparare: 
1 ora si 30 minute (complexitate redusa) 

Ingrediente: 
600gr faina,400gr unt,200gr zahar,2 galbenusuri,un praf de copt,un praf de sare,zahar pudra (pt pudrat fursecurile),gem de orice fel(eu am folosit de caise)

Mod de preparare: 1.Mixezi spuma untul(care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul. 2.Adaugi faina,galbenusurile,praful de sare si praful de copt si omogenizezi bine pana obtii o coca,pe care o pui la rece 30 min. 3.Dupa 30 min de stat la rece scoti coca din frigider si formezi bilute de dimensiunea dorita,le asezi in tava si le faci cate o adancitura pe care o umpli cu gem. 4.Introduci tava in cuptorul preincalzit timp de 15 min la foc mediu.Cand fursecurile s`au racit le pudrezi cu zahar pudra.Pofta buna!




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu