Ad

luni, 8 decembrie 2014

FURSEC CU CIOCOLATA SI NUCA DE COCOS



Ingrediente

1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml otet, faina cat cuprinde. Decor: cicolata , fulgi nuca de cocos

Preparare

Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, bicarbonatul de sodiu stins in otet si amestecam bine. Se adauga faina cat cuprinde, astfel incat sa obtinem un aluat potrivit ca si consistenta. Se pune aluatul la rece pentru 30 min. Cu ajutorul fainii si o merdenea intindem aluatul si cu ajutorul unei forme steluta formam fursecurile. Se ia fiecare steluta de aluat cu grija si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Cand sunt gata , adica aurii pe margine se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Dupa racire se glazureaza cu ciocolata si se presara fulgi nuca de cocos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu