Ad

joi, 2 octombrie 2014

Caramele de casa cu ciocolata si miere



  • Ingrediente
  • » un pahar de caimac,
    » un pahar de zahar,
    » 60 grame cacao,
    » 2 linguri de miere.
  • Durata: 00:50
  • Mod de preparare
  • 1
    Se amesteca intr-o cratita caimacul trecut prin sita, cu zaharul pisat, cacao (sau cu un pahar de ciocolata rasa) si 2 linguri de miere.
  • 2
    Se pune la foc potrivit si se lasa sa fiarba pana se leaga ca serbetul, amestecand intr-una ca sa nu se prinda de fund.
  • 3
    Se incearca daca este gata lasand sa cada cateva picaturi de compozitie intr-o cescuta cu apa rece.
  • 4
    Se iau boabele intre degete si daca sunt destul de legate se ia cratita  de pe foc. Se lasa putin la racit  si se toarna compozitia pe  masa de aluat, unsa bine cu unt.
  • 5
    Apoi se taie in mici patratele cu cutitul sau cu forma speciala de caramele. Caimacul poate fi inlocuit cu smantana proaspata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu