Ad

joi, 3 iulie 2014

PLACINTA CU BRANZA, VISINE SI CAISE



INGREDIENTE


  • ulei pt. uns foile
  • 500g branza dulce de vaci
  • 1 ou
  • zahar dupa gust
  • coaja rasa de portocala
  • 200g iaurt
  • 1 ou
  • putin zahar
  • visine fara samburi
  • caise curatate si taiate cubulete

MOD DE PREPARARE


    Se lasa foile sa se dezghete. 
    Branza se mixeaza bine cu zaharul, coaja de portocala si oul. La final se adauga fructele si se amesteca cu o lingura pt. a ramane fructele intregi.
    Se iau cate 3 foi care se ung fiecare cu ulei, se toarna 1/3 din crema de branza pe latime si se ruleaza lejer. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se procedeaza la fel si cu restul foilor. 
    Iaurtul se amesteca bine cu putin zahar si oul batut dupa care se toarna peste placintele din tava. Se da la cuptor pt. cca25-30 minute, pana se rumeneste frumos deasupra. 
    Se lasa la racit (nu ca mine ca am mancat calda cu lingurita), se portioneaza si se serveste (de preferat rece de la frigider). Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu