Ingrediente:
Pentru 2 foi :
500 g biscuiti pettit beurre
400 ml lapte
50 g cacao
2-3 linguri de zahar
Crema:
1 pachet de unt
100 g nuca de cocos razuita
200 g zahar pudra vanilat
500 g biscuiti pettit beurre
400 ml lapte
50 g cacao
2-3 linguri de zahar
Crema:
1 pachet de unt
100 g nuca de cocos razuita
200 g zahar pudra vanilat
Preparare:
Etapa 1: Mod de preparare foi:
Se fierbe laptele cu cacao si zahar.
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece.
Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Se fierbe laptele cu cacao si zahar.
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece.
Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Etapa 2: Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.
Crema:
Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos.Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza.
Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie.Rulam strans in folie si dam la frigider .
Scoatem rulada din folie si o feliem .
Foarte buna!
Crema:
Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos.Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza.
Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie.Rulam strans in folie si dam la frigider .
Scoatem rulada din folie si o feliem .
Foarte buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu