Blaturile
15 albuşuri se bat cu 15 linguri de zahăr, 6 linguri făină, 21 de linguri de nuci măcinate.
Se fac trei blaturi.
15 albuşuri se bat cu 15 linguri de zahăr, 6 linguri făină, 21 de linguri de nuci măcinate.
Se fac trei blaturi.
Crema
15 gălbenuşuri, 20 de linguri de zahăr, 4 plicuri vanilie, 10 linguri de apă se fierb pe baie de aburi.
Crema rece se amestecă cu 400 gr de unt. Se împarte în trei.
15 gălbenuşuri, 20 de linguri de zahăr, 4 plicuri vanilie, 10 linguri de apă se fierb pe baie de aburi.
Crema rece se amestecă cu 400 gr de unt. Se împarte în trei.
Crema nr 1
Se pun 100 gr de nucă de cocos.
Se pun 100 gr de nucă de cocos.
Crema nr 2
Se pun 100 gr stafide ţinute in rom.
Se pun 100 gr stafide ţinute in rom.
Crema nr 3
Se pun 100 gr de ciocolată tăiată bucăţi
Se pun 100 gr de ciocolată tăiată bucăţi
Ornare:
Deasupra se rade ciocolată.
Deasupra se rade ciocolată.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu