Ad

duminică, 7 decembrie 2014

Ruladă pufoasă cu ciocolată



Ingrediente

100 g ciocolată
3 linguri cu zahăr
4 linguri cu făină
2 ouă

Pentru umplutură
200 g cremă de brânză
250 g mascarpone
1 fiolă esenţă de vanilie


Mod de preparare

1. Bate albușurile cu un praf de sare și zahărul. Încorporează gălbenușurile și ciocolata topită și răcorită. 
2. Adaugă făina și amestecă ușor. Compoziţia astfel obţinută, toarn-o într-o tavă unsă și tapetată cu hârtie de copt. 
3. Lasă la cuptor aproximativ 20 de minute. Scoate rulada pe un șervet umed și rulează bine. 
4. După câtea minute, întinde crema de brânză amestecată cu esenţa și mascarpone. Rulează din nou și lasă la rece o oră. 
5. Înainte de a tăia rulada, pudreaz-o din belșug cu zahăr pudră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu