INGREDIENTE
- Ingrediente pt foi:
- 500 g biscuiti,
- 2 cani cu lapte(cam 400-500 ml lapte, trebiue sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o puteti intinde),
- 3 linguri cacao.
- Ingrediente pt crema:
- 200 g zahar pudra,
- 200 g unt(1 pachet),
- 100 g nuca de cocos,
- 3 vanilii.
MOD DE PREPARARE
Mod de preparare pt foi:
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.
Mod de preparare pt crema:
Batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu