Ingrediente pentru 16 bucati
Blat:
- 4 oua
- 120 g. zahar
- 130 g. faina
- 30 g. cacao
- 2 lingurite praf de copt
Umplutura:
- 500 g. visine din compot, fara samburi
- 10 g. gelatina
- 4 galbenusuri
- 100 g. zahar
- 125 ml. rom
- 400 ml. frisca
- 100 g. ciocolata rasa
Ingrediente blat:
Cuptorul se incinge la 190 grade C.
Se bat ouale cu zahar si 4 linguri de apa fierbinte 8-10 minute.
Se omogenizeaza faina amestecata cu praf de copt si cacao; se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se coace 17 minute:
Se omogenizeaza faina amestecata cu praf de copt si cacao; se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se coace 17 minute:
Se rastoarna apoi si se desprinde hartia; se lasa sa se raceasca blatul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu