- Ingrediente
- » un pahar de caimac,» un pahar de zahar,» 60 grame cacao,» 2 linguri de miere.
- Durata: 00:50
- Mod de preparare
- 1Se amesteca intr-o cratita caimacul trecut prin sita, cu zaharul pisat, cacao (sau cu un pahar de ciocolata rasa) si 2 linguri de miere.
- 2Se pune la foc potrivit si se lasa sa fiarba pana se leaga ca serbetul, amestecand intr-una ca sa nu se prinda de fund.
- 3Se incearca daca este gata lasand sa cada cateva picaturi de compozitie intr-o cescuta cu apa rece.
- 4Se iau boabele intre degete si daca sunt destul de legate se ia cratita de pe foc. Se lasa putin la racit si se toarna compozitia pe masa de aluat, unsa bine cu unt.
- 5Apoi se taie in mici patratele cu cutitul sau cu forma speciala de caramele. Caimacul poate fi inlocuit cu smantana proaspata.
Ad
joi, 2 octombrie 2014
Caramele de casa cu ciocolata si miere
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu