Ad

joi, 12 iunie 2014

CLATITE CU DULCEATA DE CAPSUNI


Ingrediente
  • Pentru foile de clatite am folosit:
  • oua,
  • 1/2 cana de zahar
  • 700 ml apa minerala,
  • faina cat cuprinde,
  • esenta de vanilie,
  • 2-3 picaturi esenta de migdale
  • Pentru ornat:
  • sirop de capsuni (10-15 capsuni, 200 ml apa, 50 gr zahar)
  • un borcanel cu dulceata de capsuni


Mixam ouale impreuna cu zaharul si esentele, adaugam faina si apoi, putin cate putin, apa minerala.  Din compozitia obtinuta coacem foile de clatite.
Separat, pregatim siropul: punem cei 200 ml de apa la fiert, impreuna cu zaharul. Cand incepe sa se lege, adaugam si capsunile, si, lasam sa mai fiarba cam 10-15 minute.
Foile de clatite le umplem cu dulceata si le ornam cu siropul de capsuni. Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu